CONTACT

Team Nova

Oprichters: Raad van Bestuur

Rowan

Rowan (orthopedagoog) is sociaal, optimistisch en geniet van kinderen om haar heen. Rowan beschikt over een grote dosis creatief oplossingsvermogen. Met haar vindingrijke manier van handelen gaat zij geen uitdaging uit de weg.

Lester

Lester (gezondheidspsycholoog) heeft met zijn kritische en overkoepelende blik al snel door hoe het zit. Door zijn positiviteit, rustige basishouding en striktheid voelen kinderen en jongeren zich al snel op hun gemak bij hem.

Amber

Amber (pedagogisch specialist) is vlot en energiek en in staat om in chaotische situaties de rust terug te keren. Zij gaat een uitdaging niet uit de weg en ziet in elke omstandigheid een oplossing.

Team Nova

Amber

Amber (toegepast psycholoog) heeft zich onder andere gespecialiseerd in het gezinswerk. Een goede pedagogische relatie staat centraal en met haar ambitieuze,
positieve en betrokken houding weet ze gestelde doelen te halen.

Esther

Esther (gedragswetenschapper) is bijzonder geduldig, kritisch en heeft een rustig karakter. Structuur is haar kenmerk die zij vanuit haar zorgzaamheid, kennis en vriendelijkheid waarborgt. Kinderen kunnen bij haar het beste uit henzelf halen.

Suzanne

Suzanne (orthopedagoog) is positief ingesteld en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Met haar creativiteit, positiviteit en vertrouwen gaat zij aan het werk met kinderen. Met haar doortastende aanpak weet Suzanne hoe zij kinderen verder kan helpen in ontwikkeling.

Corrie

Corrie (pedagogisch hulpverlener) is een zorgmens in hart en nieren. Naast haar werkzaamheden als backoffice ondersteunt zij ouders en verzorgers. Vanuit haar maatschappelijk achtergrond weet ze precies wat nodig is om de ouders verder te helpen.

Lyotte

Lyotte (orthopedagoog-generalist) is kritisch, flexibel en spontaan. Zij is altijd op zoek naar oorzaken achter het gedrag om zo kinderen en ouders verder te helpen. Naast diagnostiek
biedt zij verschillende behandelingen, zoals traumabehandeling, aan.

Mieke

Mieke (sociaal pedagogisch medewerker) zet graag haar creativiteit en passie in om met de kinderen aan de slag te gaan. Door samen met het kind (schoolse) activiteiten en werkjes te doen werkt zij op een ontwikkelingsgerichte manier aan de gestelde doelen. 

Kuno

Kuno (muziektherapeut) is geduldig en lief. Door middel van het maken van muziek legt hij contact en helpt hij de kinderen verder in hun ontwikkeling. Allemaal op maat uitgewerkt per kind. Plezier, samenwerken en positiviteit staan tijdens zijn sessies centraal.

Michael

Michael (chauffeur) weet alle kinderen met zijn geduld en humor op hun gemak te laten voelen. Hij maakt elke rit fijn en voorspelbaar waardoor zijn band met de kinderen vertrouwd en hecht is. Hij doet regelmatig wat extra’s waar de kinderen ontzettend blij van worden.

Marieke

Marieke (orthopedagoog) is enthousiast, geduldig en positief. Ze benaderd situaties met een open blik. Marieke benut haar coachende vaardigheden door aan de relatie te werken op een open, vertrouwde en speelse manier.

Diego

Diego (pedagogisch medewerker) is energiek, enthousiast en sportief. Door zijn rustige en open aanpak stimuleert hij de kinderen het beste uit zichzelf te halen. Diego is creatief in het bedenken van oplossingen en neemt een onderzoekende en leergierige houding aan.

Ollie

Ollie (pedagogisch medewerker) heeft een rustige, open en geduldige benadering richting de kinderen. Hij richt zich voornamelijk op de invulling van activiteiten, bijvoorbeeld van de
naschoolse opvang. Hierin brengt hij afwisseling, energie en structuur aan.

Janiek

Janiek (pedagogisch ambulant begeleider) is energiek, open en zet kinderen graag in hun eigen kracht. Zij luistert naar de wensen van ouders en kijkt vanuit het perspectief van het kind om op deze manier de begeleiding te bieden die nodig en gewenst is.

Indri

Indri (pedagogisch hulpverlener) straalt rust, positiviteit en kalmte uit. Zij werkt vanuit liefde voor de doelgroep en speelt in op het potentieel van de cliënten. Zij haalt hier haar inspiratie uit en streeft hierbij naar zelfontwikkeling.

Manon

Manon (sociaal pedagogisch hulpverlener) is rustig, duidelijk en heeft een geduldige benadering. Manon biedt een veilige leeromgeving aan, waarbij het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Tijdens haar werk is ze creatief en kijkt ze graag naar nieuwe mogelijkheden.

Gidion
Gidion (pedagogisch en ambulant begeleider) ziet wat een persoon nodig heeft. Zijn kracht ligt in het aandragen van nieuwe mogelijkheden om de ontwikkelingen te stimuleren. Door zijn rustige, betrouwbare en duidelijke houding weet hij een kind of volwassenen een gevoel van veiligheid te bieden. 
Lieke

Lieke (pedagogisch ambulant hulpverlener) is een  open en zorgzame begeleider. Lieke hecht veel waarde aan een positieve benadering en straalt dit ook uit. Door aan te sluiten bij de fantasie- en belevingswereld van kinderen ontstaat een natuurlijke structuur waar kinderen in mee gaan.

Monique

Monique (pedagogisch medewerker) is geduldig, duidelijk en enthousiast. Ze ondersteunt kinderen graag door middel van haar structurele en duidelijke aanpak. Op een leuke, positieve en speelse manier leert zij de kinderen om te gaan met grenzen en beloningen.

Chico

Chico (pedagogisch medewerker i.o.) loopt voor zijn tweede jaar stage bij Nova en is echt een meerwaarde voor het team.  Samen met de kinderen werkt hij graag op een speelse, sportieve en creatieve manier aan doelen waardoor hij aansluit bij de interesses en belevingswereld van de kinderen. 

Sanne

Sanne (pedagogisch medewerker) is een innemende en rustige meid die haar passie heeft gevonden in het werken met kinderen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en door haar positieve en duidelijke benadering stelt ze de kinderen in hun eigen kracht.

Auke

Auke (pedagogisch medewerker)  zet zich met name in voor een positieve ontwikkeling voor jonge kinderen. Met een frisse blik, enthousiasme en duidelijkheid leert Auke de kinderen vaardigheden aan. Door haar manier van contact leggen, voelen kinderen zich op hun gemak en wordt er op een speelse manier aan hun doelen gewerkt.

Patty
Patty (administratief medewerker) is zorgzaam, nauwkeurig en vrolijk. Patty staat voor iedereen klaar als het gaat om administratie, back office en/of andere klusjes. Dit zodat collega’s hun tijd aan de zorg van onze kinderen kunnen besteden. 
Rob

Rob (chauffeur) vervoert kinderen met veel passie, liefde en geduld. Rob benadert kinderen op een oprechte en kalme manier, waardoor snel een vertrouwensband ontstaat. Ook in de bus werkt Rob vanuit zijn relatie en band met de kinderen aan de doelen en hij weet precies welke begeleidingsstijl hij dient toe te passen. 

Didi

Didi (kinder-en jeugdpsychologe) werkt als teamleider op groep Pluto en als pedagogisch (ambulant) specialist. Ze heeft een sociale en enthousiaste persoonlijkheid waar kinderen snel in mee gaan. Begrip, reflectie en humor zijn voor haar belangrijk.

Fransisca

Fransisca van der Laan (kinderfysiotherapeut en sensorisch integratie deskundige) is zeer kundig met ruim 25 jaar ervaring. Met haar enthousiasme en positieve energie haalt zij het beste uit de kinderen. Door middel van bewegen, spelen en sensorisch werken helpt zij de kinderen verder in hun ontwikkeling.

Nienke

Nienke (student Social Work) is een gedreven stagiaire die met veel liefde en humor onze cliënten op weg helpt. Haar passie voor het werken met onze doelgroep heeft een inspirerend effect op ons allen. Haar kracht zit in haar flexibiliteit, waardoor zij bij elke cliënt weet aan te sluiten en de juiste zorg weet aan te bieden.

Rebecca

Rebecca loopt vanuit haar opleiding maatschappelijke zorg stage op groep Pluto. Rebecca is zorgzaam, sportief en rustig. Met haar rustige en open uitstraling voelen de kinderen zich snel op hun gemak bij haar.

Sandra
Sandra (ergotherapeut) werkt sinds 2015 bij Kinderpraktijk Op Stap.  Sandra vind het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en van daaruit met het kind op een passende en speelse manier aan doelen te werken. Sandra staat altijd open voor vragen op het gebied van de sensorische informatieverwerking. 
Nienke

Nienke (basispsycholoog) is rustig, lief en geduldig. Hierdoor voelen kinderen zich bij haar snel op hun gemak. Nienke hanteert een positieve benadering en echt veel waarde aan het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor het kind.   

Dominique

Dominique voert haar afstudeerstage Social Work uit op groep Pluto. Dominique is creatief, enthousiast en zorgzaam. Met haar creatieve inslag brengt zij nieuwe ideeën op de groep en kinderen vinden in haar een rustig en zorgzame begeleider.

Melissa

Melissa (student pedagogiek) loopt stage op groep Zon. Zij is een vrolijke, gedreven stagiaire die met veel passie werkt met deze doelgroep. Haar kracht is haar initiatief en zelfstandigheid waarmee zij ervoor zorgt dat de taken van de dag rustig en secuur uitgevoerd kunnen worden. Melissa zorgt bij zowel de cliënten als de medewerkers voor een lach op het gezicht.

Noëmie

Noëmie (pedagogisch medewerker) is werkzaam op groep Zon en Pluto. Haar kracht is haar adequate manier van handelen en positieve uitstraling. Door haar geduld en rustige uitstraling zorgt zij voor zowel collega’s als cliënten voor een veilige sfeer. Noëmie is leergierig en staat open voor uitdagingen.

Raad van Toezicht

Esther

Esther is een ervaren senior adviseur, GZ-psycholoog en systeemtherapeut. Met een kritische blik, passie en gedrevenheid levert Esther een bijdrage aan de juiste kwaliteit en inzet van zorg binnen verschillende organisaties.

Koos

Koos is bedrijfseconoom, accountant en psychosociaal therapeut van beroep. Koos geeft counseling & coaching aan ondernemers, directeuren en leidinggevenden.  Hij is van meerdere stichtingen lid geweest van de raad van toezicht.

Alan

Alan is een ondernemende interim leider en adviseur met ervaring in de (jeugd)zorg, beveiliging en het speciaal onderwijs. Hij brengt rust en structuur, altijd met oog voor de grote lijnen. Alan is creatief in het vinden van de juiste oplossing.

Inez

Inez heeft een master international business. Zij heeft diverse functies bekleed in management, innovatie en startups. Waarbij strategie en marketing de grote pijlers zijn. Ze is veranderingsgericht, vernieuwend, resultaatgericht en een teamspeler.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google